Uncategorized

Parkeren misschien niet meer mogelijk bij o.a. Down the Rabbit Hole

today27 juni 2024 17

Achtergrond
share close

Festivalgangers die staan te popelen voor een zonovergoten weekend kunnen wel een extra paar regenlaarzen gebruiken, want de parkeerterreinen staan blank! Door de aanhoudende plensbuien zijn de parkeerplekken veranderd in modderpoelen, waardoor er minder plek is om je bolide te parkeren. We kijken hoe het ervoor staat bij twee festivals, Down The Rabbit Hole en Wildeburg.

Down The Rabbit Hole (5-7 juli):

De verkoop van parkeertickets is even on hold gezet omdat sommige parkeerterreinen meer op rijstvelden lijken. Gelukkig zijn het festivalterrein en de campings wél helemaal klaar voor de beestenboel. Heb je al een parkeerticket? Geen zorgen, je kunt gewoon parkeren. De organisatie houdt de situatie in de gaten en hoopt snel weer extra tickets te kunnen verkopen als het droger wordt. Als dit niet lukt is er een ander plan: een verbeterde pende service naar Nijmegen centraal. A.k.a., met de trein!

Wildeburg (12-14 juli):

Ook bij Wildeburg regent het pijpenstelen, maar er is nog geen officiële mededeling over de parkeersituatie. Wel is opvallend dat de parkeertickets ook hier on hold staan. Wat ons betreft: houd de website en socials in de gaten voor updates, want de kans is aanwezig dat ook hier de modder tot aan je enkels komt.

Kortom, de regen gooit flink wat roet in het festivalparkeren. De organisaties doen hun best, maar het is nog even afwachten of er genoeg parkeerplek is. Houd de ontwikkelingen in de gaten en pak desnoods de fiets, dan ben je in ieder geval verzekerd van een plekje!

Geschreven door Lucas

Rate it

DON'T MISS ANYTHING!

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

    0%