Music

Madonna’s Medical Update

todayjuli 10, 2023 125

Achtergrond
share close

Madonna heeft onthuld dat ze “op weg is naar herstel” na een ernstige bacteriële infectie die haar naar de intensive care bracht. De Koningin van de Pop moest haar langverwachte wereldtournee, The Celebration, ter ere van haar 40-jarig muzikaal jubileum, uitstellen nadat ze op 24 juni getroffen werd door de ziekte.

De 64-jarige hitmaker bracht enkele dagen in het ziekenhuis door voordat ze naar huis mocht om te herstellen. Op Instagram deelde Madonna een update waarin ze zei dat ze “op weg is naar herstel” en “ongelooflijk dankbaar is voor alle zegeningen in haar leven”.

Ze bedankte haar fans voor hun “positieve energie, gebeden en woorden van genezing en aanmoediging” en vertelde haar 19 miljoen volgers: “Mijn eerste gedachte toen ik in het ziekenhuis wakker werd, was aan mijn kinderen. Mijn tweede gedachte was dat ik niemand teleur wilde stellen die tickets had gekocht voor mijn tournee.”

“Ik wilde ook de mensen niet teleurstellen die de afgelopen maanden hard met mij hebben samengewerkt om mijn show te creëren. Ik haat het om iemand teleur te stellen. Mijn focus ligt nu op mijn gezondheid en het sterker worden, en ik beloof jullie dat ik zo snel mogelijk terug zal zijn!”

Madonna bedankte haar fans voor de overweldigende liefde en steun en vertelde hen: “Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor jullie liefde en steun”. De Noord-Amerikaanse etappe van haar tournee, die op 15 juli in Vancouver, Canada, van start zou gaan, zal worden verplaatst, zo meldde de zangeres.

In plaats daarvan zal ze haar eerste optreden doen tijdens de Europese etappe, die gepland staat om te beginnen met vier uitverkochte shows in de O2 Arena in Londen op 14 oktober.

De Instagram-post van de muzieklegende werd binnen een uur meer dan 100.000 keer leuk gevonden en stroomde over van goede wensen. Ontwerper Donatella Versace plaatste: “We zijn helemaal bij je, Madonna. We denken aan je en sturen liefde, kracht en knuffels voor een spoedig herstel. De wereld kan niet wachten om je weer op het podium te zien. Ik hou heel veel van je.”

Michelle Visage, jurylid van RuPaul’s Drag Race, schreef: “Waar het om gaat… ben JIJ! Zorg goed voor jezelf en de rest zal volgen. WE HOUDEN VAN JE”.

Visage was een van de vele beroemdheden die berichten van steun naar Madonna stuurden nadat haar ziekte bekend werd, waaronder actrices Zooey Deschanel, Rita Wilson, Rosanna Arquette en Isla Fisher.

Madonna’s manager, Guy Oseary, kondigde aan dat de ster een “ernstige bacteriële infectie” ontwikkelde die resulteerde in een “meerdaags verblijf op de intensive care” op 28 juni. Hij plaatste op Instagram: “Haar gezondheid verbetert, maar ze staat nog steeds onder medische zorg. Volledig herstel wordt verwacht.”

Klik hier om je te abonneren op Backstage, waar je ook je podcasts kunt vinden.

Madonna heeft in het verleden te maken gehad met diverse gezondheidsproblemen. In 2019 moest ze concerten van haar Madame X-tour annuleren op “advies van artsen” nadat ze te maken kreeg met “overweldigende pijn”. Ook zegde ze het eerste Londen-optreden van de Madame X-tour, gepland op 27 januari 2020, af nadat ze had onthuld dat ze vanaf het begin van de tour met blessures te kampen had.

Geschreven door admin

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Over NXT

Denk aan de leukste festivals, maar dan als radiozender. Vanuit Amsterdam iedere dag muziek die er echt toe doet.

Contact

Plug

Stuur ons jouw talent, of in iedergeval de audio! Wie weet hoor je jezelf snel op NXT.

YOUR NEW ALTERNATIVE

0%