Festivals

Down The Rabbit Hole onthult nieuwe namen

today28 februari 2024 8

Achtergrond
share close

Alsof we nog niet genoeg redenen hadden om ons te verheugen op de komende zomer, heeft Down The Rabbit Hole ons zojuist verblijd met nog meer toevoegingen aan hun al indrukwekkende line-up voor 2024. Dus, maak je klaar om weggeblazen te worden door de muzikale wervelwind die op 5 tot 7 juli Beuningen zal bereiken.

Naast de reeds eerder aangekondigde headliners zoals Jungle, The National en LCD Soundsystem, worden nu ook namen als KAYTRANADA, Action Bronson, The Vaccines en Bombay Bicycle Club toegevoegd aan het al bruisende affiche. Het is alsof het festival ons een cadeautje geeft en ons vertelt dat we ons kunnen opmaken voor een weekend vol onvergetelijke muziek en avonturen.

En laten we de lokale helden niet vergeten, want Sef is bevestigd als special guest voor het festival. Dat betekent dat je hem gedurende het weekend op verschillende manieren kunt bewonderen, en laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een beetje extra Sef in zijn leven?

Maar dat is nog niet alles, want de lijst gaat verder met een eclectische mix van talenten, van het dromerige geluid van Amaarae tot de opzwepende energie van Declan McKenna. En laten we de verrassingen niet vergeten, zoals de mysterieuze L’Imp√©ratrice en de opkomende ster Olivia Dean. Met zoveel variatie belooft het een festival te worden waar voor elk wat wils te vinden is.

Dus, als je nog niet overtuigd was om je kaartje te bemachtigen, dan is dit je kans. De toevoeging van deze nieuwe namen geeft ons alleen maar meer reden om ons te verheugen op wat er komen gaat. Dus pak je tent in, laad je bolderkar vol en maak je klaar voor een zomer vol muziek, vrienden en onvergetelijke ervaringen. Want laten we eerlijk zijn, in de wereld van Down The Rabbit Hole weet je nooit wat voor wonderen er op je wachten.

Geschreven door admin

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Over NXT

Denk aan de leukste festivals, maar dan als radiozender. Vanuit Amsterdam iedere dag muziek die er echt toe doet.

Contact

Plug

Stuur ons jouw talent, of in iedergeval de audio! Wie weet hoor je jezelf snel op NXT.

YOUR NEW ALTERNATIVE

0%
App NXT